Hallo
ik ben Niels.

Ook ik was die strijdende ondernemerszoon.

Als jij de confrontatie durft aan te gaan en klaar bent om de diepte in te duiken. Dan help ik jou echt de leider te worden van jouw eigen leven. Graag verken ik in een persoonlijk strategiegesprek wekle kansen er liggen voor jouw ondernemerschap.

Ik doe jou
een belofte

“Elke ondernemerszoon kan een succesvol eigen bestaan opbouwen binnen en buiten het bedrijf van zijn familie. Ook jij!”

Hallo, ik ben Niels. En ik ben ondernemerszoon.

“Nadat ik me letterlijk en figuurlijk had ontdaan van het bedrijf van mijn vader, besefte ik dat ik zelf ook een leven heb. Nieuwe vragen dienden zich aan: wie ben ik, van waar ben ik, wat wil ik? Tot dan toe had ik een leven geleefd, waarvan ik dacht dat het klopte. Een schildersbedrijf runnen was mijn grootste opdracht en hoogste doel. Als een ongeschreven wet. Ik wist 100% zeker wat ik te doen had, dacht ik…”

– Uit het boek “Help, ik heb een bedrijf in de familie”.

Maak zelf de keuze voor een succesvol eigen bestaan.

Als ondernemerszoon kan er veel van je worden verwacht, zelfs als dit niet duidelijk wordt uitgesproken. De familie draagt hun ambitie, die soms generaties mee gaat, op jou over. Zij zitten helemaal op hun plek. Voor andere zonen betekent dit een strijd. Zij zitten op een verkeerde plek. Vast in het familiesysteem, vast in het bedrijf en vast in zichzelf.

Stop de strijd en ontsleutel de vrijheid

De oplossing en verlossing ligt in jouw eigen verhaal, dat van het bedrijf ën jouw levensverhaal.

De programma’s van De Ondernemerszoon gaan altijd en onvoorwaardelijk uit van jouw verhaal, als cruciale succesfactor. Want alles wat jij nodig hebt, ligt al binnen handbereik. Alle inspiratie en energie liggen in jouzelf verscholen. Achter deuren die door het systeem gesloten zijn. Ik reik je graag de sleutels aan.