‘Help! Ik heb een bedrijf in mijn familie’

Als bedrijfopvolging je achtervolgt

Het levensverhaal van een ondernemerszoon en de 7 sleutels tot succes

“Het levensverhaal van Niels pakt je vanaf de eerste bladzijde. Een absolute aanrader voor iedere ondernemerszoon!”

Ondernemerszoon
Onno Zonneveld

“Een indrukwekkend verhaal, goed verwoord en een doorwrocht stuk theorie; een mooie opmaat naar het trainingsprogramma!”

Ondernemerszoon
Ton Haakman

“Inspirerend, helder en praktisch toepasbaar. In één ademteug uitgelezen. Niels is onmiskenbaar ter zake kundig.”

Ondernemerszoon
Richard Munter

Uit het boek

‘Help, ik heb een bedrijf in de familie’

Nadat ik me letterlijk en figuurlijk had ontdaan van het bedrijf van mijn vader, besefte ik dat ik zelf ook een leven heb. Nieuwe vragen dienden zich aan: wie ben ik, van waar ben ik, wat wil ik? Tot dan toe had ik een leven geleefd, waarvan ik dacht dat het klopte. Een schildersbedrijf runnen was mijn grootste opdracht en hoogste doel. Als een ongeschreven wet. Ik wist 100% zeker wat ik te doen had, dacht ik…

Een fragment uit het boek “Help, ik heb een bedrijf in de familie’ van Niels Deen.

Nieuwsgierig naar het verhaal?
Bestel het boek en ontvang een exemplaar thuisgestuurd. De kosten bedragen € 42,50 inclusief kosten voor verzending.

Hallo
ik ben Niels.

drs. ing. Niels Deen (1976) is geboren en getogen in Wervershoof, een dorpje in West-Friesland. Zijn vader, die mede-eigenaar was van een schildersbedrijf gaf zijn liefde voor het schildersvak door aan zijn enige zoon. Schilder worden en het bedrijf van zijn vader overnemen was wat het lot voor hem in petto had. Als een ongeschreven wet. Niels volgde het pad dat ogenschijnlijk voor hem lag uitgerold. Tot hij vastliep en in 2007 burn-out raakte. Daar begon zijn weg naar heling en de oprichting van zijn bedrijf De Ondernemerszoon.

Over het boek

In dit boek vertelt Niels zijn eigen levensverhaal en onthult hij de 7 sleutels die iedere ondernemerszoon en -dochter toegang geven tot succes en vrijheid. In het eerste deel neemt hij de lezer mee op reis door zijn leven. Van vrolijk, gevoelig kind tot depressieve vader in spé met een burn-out. Dwars door de persoonlijke én zakelijke ontwikkeling die hij daarna doormaakte. Hij beschrijft hoe hij als ondernemerszoon in zijn eigen web vast kwam te zitten en hoe hij zichzelf bevrijdde. Hoe het hem de zeven sleutels in handen gaf te ontketenen voor ondernemerszonen. En dochters.

In het tweede deel onderbouwt hij de ontdekking en werking van de sleutels, met ervaringen uit de praktijk, wetenschappelijke kennis en spirituele ontdekkingen.

Het leidde tot de start van zijn bedrijf De Ondernemerszoon dat doorbrekende programma’s en krachtige tools biedt. Daarmee kan elke ondernemerszoon zijn eigen, passende keuzes maken.
Met lef je eigen weg.

Het duurde een half leven voordat Niels doorhad dat hij als ondernemerszoon andere ondernemerszonen kon helpen. Het verhaal van zijn eigen leven ontvouwde mijn missie. Zoals binnen ieder levensverhaal het geheim van de eigen missie verscholen ligt. Hij ontdekte het in de verhalen van de vele ondernemerszonen die zo vaak in zijn oor fluisterden: ‘Help ik heb een bedrijf in mijn familie’. Het was geen toeval.

Arbeidsongeschikt, psychische stoornis, ruzie in de familie, armoede, burn-out, ja, zelfs de dood. Het hebben van een bedrijf in de familie kan tragische gevolgen hebben. Vaak speelt het onbewust, waardoor het verband tussen het bedrijf en de persoonlijke tegenslag niet wordt gelegd. Het is de schaduwkant van het ondernemerschap voor kinderen van ondernemers.

Bestel het werkboek Sleutelvragen

Dé start van jouw persoonlijke programma!

Ben jij ondernemerszoon en wil je meer weten over hoe de 7 sleutels voor jou werken? Download het werkboek ‘Help ik heb een bedrijf in mijn familie’.

Voor slechts € 19,95 maak je kennis met de sleutels en krijg je via praktische vragen inzicht in jouw persoonlijke situatie.